حضور پرشور دانشگاه پیام نور واحد ششده و قره بلاغ در راهپیمائی 13 آبان 92
دانشگاه پیام نور واحد ششده و قره بلاغ در راهپیمایی 13 آبان حضوری پرشور داشتند.
   به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد ششده و قره بلاغ، راهپیمایی روز سیزدهم آبان در شهر ششده همزمان با سراسر کشور از ساعت 9 صبح آغاز شد .
گرامیداشت سیزدهم آبان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با حضور پرشور  دانشجویان ، کارکنان و اساتید این دانشگاه و دیگر نهادها و مردم منطقه ششده و قره بلاغ برگزار شد.
   در این راهپیمایی دانشجویان با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل ، با در دست داشتن پلاکارد و دست‌نوشته‌ ها خشم و نفرت خود را از استکبار جهانی به نمایش گذاشتند.
گروههای مختلف مردم با حضور گسترده و یکپارچه در این راهپیمایی بار دیگر با آرمانهای امام راحل ، رهبر معظم انقلاب و شهدای گرانقدر تجدید پیمان کردند و لبیک دوباره ای به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گفتند.
راهپیمایی با قرائت قطعنامه و تشکر بخشدار منطقه ششده و قره بلاغ از حضور گسترده مردم در روز بارانی به پایان رسید.
منبع: روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد ششده و قره بلاغ