سالروز شهادت دخت نبي اسلام دانشگاه پيام نور واحد ششده و قره بلاغ در سالروز شهادت دخت نبي اسلام به سوگواري پرداختند.

مدير كل اوقاف و امور خيريه كشور: « فاطمه زهرا(س) دختري نمونه ، همسري وفا دار ، بنده اي نمونه ، سربازي بي نظير و الگوي شايشته براي تمام زنان جهان است.»

به گزارش روابط عمومي  دانشگاه پيام نور واحد ششده و قره بلاغ ، دانشگاه همزمان با سالروز شهادت دخت نبي اكرم حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم با شكوه عزاداري در موسسه فاطميه (س) اميرحاجيلو برگزار گرديد شركت كردند. در ابتداي اين مراسم از آرم هيات رزمندگان اسلام منطقه ششده و قره بلاغ توسط سردار محسن نيا پرده برداشته شد.

در اين جلسه مدير كل اوقاف و امور خيريه كشور ابتدا ضمن بررسي ابعاد شخصيت حضرت زهرا (س) گفت : فاطمه زهرا(س) دختري نمونه ، همسري وفا دار ، بنده اي نمونه ، سربازي بي نظير و الگوي شايشته براي تمام زنان جهان است.

مهمترين درس هايي كه از اين بانوي بزرگوار مي توان گرفت؛ صداقت، پاكدامني ، عفت، عبادت و دفاع از ولايت است.

مبارزه با ظلم ، حق‌جويي ، عبادت‌هاي خالصانه ، ايثار و فداكاري ، ادب ، احترام به پدر و همسرداري ، تربيت فرزندان، ساده‌زيستي، گذشت وحضور در جامعه از جمله ويژگيهاي حضرت فاطمه زهرا (س) بود كه به اختصار توضيح دادند.

حجت الاسلام و المسلمين محمدي در بخش ديگر از سخنانش در خصوص شعار سال كه مقام معظم رهبري سال «حماسه سياسي و حماسه اقتصادي» ناميدند پرداخت و اذعان كرد كه همه مسئولين بايد تلاش خود را در خصوص تحقق اين شعار انجام دهند.

وي اظهار داشت: مصداق حماسه اقتصادي هم تلاش در جهت خودكفايي اقتصادي و تفوق بر هجمه و تهديد و تحريم اقتصادي دشمنان عليه انقلاب اسلامي ايران است و نمود مصداق حماسه سياسي شركت در انتخابات رياست جمهوري است كه هم به لحاظ درصد مشاركت و هم در انتخاب فرد اصلح به ظهور مي رسد.

مدير كل اوقاف و امور خيريه كشور در پايان به ذكر مصيبت حضرت زهرا (س) پرداختند.

اين مراسم با مداحي حاج كاظم محمدي و غلام پيرواني از مداحان اهل بيت عصمت و طهارت ادامه يافت .

اين مراسم با پرپايي نماز جماعت و صرف نهار پايان پذيرفت.